Tottenham želi Maxi Rodrigueza
Maxi Tottenhamova želja

Tottenham bi Argentinca

Tottenham želi Maxi Rodrigueza

Edmir Škorić

Prema pisanju španskog lista As, Tottenham je zagrijan da svoje redove popuni Argentincem Maxi Rodriguezom.

Po pisanju AS-a "Spursi" su spremni za Rodrigueza ponuditi 12 miliona eura, iako Atletico želi naknadu od oko 15 miliona.

Ipak, čini se da će cifra od 12 miliona biti dovoljna za "crveno-bijele", koji će tada moći da dovedu Eduardo Salviu iz argentinskog Lanusa, momka kojeg prate cijelo ljeto.

Londonski klub očekuje da Rodriguez potpiše dvogodišnji ugovor, a igrač će na kraju ove sezone biti slobodan, obzirom da mu ističe važeći ugovor sa madridskim klubom.

Tako bi Tottenham mogao bez ijednog uloženog novčića na ljeto dovesti Argentinca koji je prošlu sezonu odigrao 41 utakmicu za Atletico i postigao 10 pogodaka, te imao 4 asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.