Totti do kraja karijere u Romi

'El Capitano' produžio ugovor

Totti do kraja karijere u Romi

Edmir Škorić

33-godišnji kapiten Rome Francesco Totti produžio je ugovor sa klubom i na Olimpicu će ostati do 2014. godine.

Jučer su iz Rima saopštili kako je ikona njihovog kluba, kapiten Francesco Totti, produžio ugovor do 2014. godine, što znači da će Totti, kao i Paolo Maldini, karijeru završiti tamo gdje ju je i počeo.

Totti će, nakon što mu istekne ugovor, ostati u Rimu i priključiti se radu trenerskog osoblja. Podsjetimo da je Italijan ove sezone postigao devet golova u Seriji A i vodeći je golgeter Vučice.

Roma je sinoć slavila u Sofiji protiv CSKA i tako se plasirala u naredni krug takmičenja, pa su navijači Rome imali dvostruki razlog za zadovoljstvo.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.