Totti i De Rossi propuštaju naredni susret Rome?

Totti i De Rossi propuštaju naredni susret Rome?

Midhat Šljivak

Ekipa Rome  mogla bi se naći u velikim problemima u susretu 28. kola Serie A protiv Genoe u ponedjeljak jer se na povrede žale kapiten Francesco Totti, te Daniele De Rossi.

Prema izvještajima koji stižu iz Italije, oba fudbalera su se povrijedila na treningu u ponedjeljak, te su propustili jučerašnji i današnji trening. De Rossi je povrijedio petu, dok Totti ima već hroničnu povredu koljena.

Kako se također navodi u izvještajima italijanskih medija gotovo je sigurno da će ova dva vrlo važna kotača u ekipi Rome propustiti naredni susret svog tima, a Vučica je već odavna ostala bez našeg Miralema Pjanića, tako da će u susret sa ekipom Genoe ući vrlo oslabljeni.

Ipak, dobra vijest za trenera Rome Luisa Enriquea je da se u pun trenažni proces vratio Aleandro Rosi koji će konkuristati za meč sa Genoaom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.