Totti igra u četvrtak protiv Udinesea

Potpuno se oporavio

Totti igra u četvrtak protiv Udinesea

Edmir Škorić

Romin kapiten Francesco Totti oporavio se nakon povrede te se očekuje da u četvrtak zaigra protiv Udinesea u polufinalu italijanskog Kupa.

Eurosprot izvještava kako se Francesco Totti vraća u redove Rome već ovog četvrtka, kada će Vučica igrati protiv Udinesea polufinale nacionalnog kupa.

Totti je danas trenirao sa ostatkom momčadi bez poteškoća te je očito da će biti potpuno spreman za utakmicu sa popularnim zebrama.

Navodno, Totti je mogao zaigrati protiv Siene ovog vikenda (2:1), no trener Claudio Ranieri nije htio ništa riskirati, pa je ikonu rimskog kluba izostavio sa spiska. Unatoč problemima s povredama 33-godišnjak je postigao deset golova u 13 utakmica Serije A te navodno razmišlja o povratku u italijansku reprezentaciju za nadolzeće Svjetsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.