Totti jednom prilikom bio blizu Reala

Totti jednom prilikom bio blizu Reala

Edmir Škorić

Francesco Totti je odrastao kao navijač Rome te je cijeli svoj život proveo igrajući za rimsku momčad. Ipak, kapiten Vučice priznaje da je bilo trenutaka kada je želio preći u madridski Real.

"Bilo je važnih trenutaka kada sam htio otići u Real Madrid. Nisam mogao reći ne. U stvari, na početku sam rekao da, ali sam u tom trenutku imao problema sa klubom, ali smo onda riješili probleme i stvari su se promijenile", kazao je Totti u intervju za Canal+.

Ovu priču potvrdio je i legenda Reala, Raul.

"Izgledalo je kao da će doći. Bila bi čast igrati sa Tottijem, budući da je on jedan od najboljih igrača u povijesti. Svaki klub bi bio sretan da ga ima u svojoj momčadi", ističe Raul.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.