Totti lakše povrijeđen

Totti lakše povrijeđen

Edmir Škorić

Kapiten Rome Francesco Totti pretrpio je lakšu povredu koljena u pobjedi nad Parmom (2:0). Ikona rimskog kluba ističe kako se ne radi o nekoj ozbiljnijoj povredi.

Totti je zamijenjen za vrijeme Romine pobjede nad Parmom i na kraju je posjetio kliniku Villa Stuart na Olimpicu, gdje je obavio preglede.

"Moja povreda nije ništa ozbiljna i mislim da ću spreman nakon božićne pauze", kazao je Totti na svojoj službenoj web stranici, te dodao.

"Bilo je važno završiti godinu na četvrtom mjestu, mi smo to uspjeli i sada moramo sa istom vjerom startovati i u 2010. godini".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.