Totti najbolji aktivni italijanski fudbaler

Prema anketi Gazzetta dello Sport

Totti najbolji aktivni italijanski fudbaler

U anketi koju je provela Gazzetta dello Sport, Francesco Totti, kapiten Rome, proglašen je za najboljeg aktivnog italijanskog fudbalera.

U anketi je učestvovalo 100 osoba iz svijeta sporta, kulture i politike, a Totti je dobio najveći broj glasova ispred Daniele De Rossija i Andree Pirla.

"Bilo mi je veoma drago kada sam saznao rezultate ankete posebno zato što su to mišljenja ljudi iz različitih zanimanja. Ova nagrada dodatan mi je motiv da se što prije vratim u akciju, tako da se oni koju su meni dali svoj glas, ne bi počeli razmišljati jesu li ispravno glasali", rekao je Totti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.