Totti oporavljen, u nedjelju na terenu?
Francesco Totti, kapiten Rome

Sjajna vijest za navijače Rome

Totti oporavljen, u nedjelju na terenu?

Adnan Beganović

Kapiten Rome i njen najbolji fudbaler, Francesco Totti, mogao bi se vratiti na teren u nedeljnoj utakmici sa Napolijem.

Nakon povrede mišića koju je zaradio na utakmici sa Cataniom i predviđanjem ljekara o dužoj pauzi kapiten "vučice" Francesco Totti osjeća se dobro i već je odigrao jednu trening utakmicu.

Prema pisanju talijanskih medija Totti bi trebao biti u kadru već u narednom prvenstvenom kolu kada Roma igra sa Napolijem.
Talijanski mediji takođe navode da će Totti utakmicu početi na klupi, ali je i ovo sjajna vijest za sve fanove Rome, jer sama pojava kapitena predstavlja ohrabrenje za ostale fudbalere koji i nisu u sjajnoj formi i kojima će povratak Tottija sigurno mnogo značiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti