Totti: Scudetto je moguć, što da ne?

Nada posljednja umire

Totti: Scudetto je moguć, što da ne?

Edmir Škorić

Kapiten i ikona rimske Rome, Francesco Totti, vjeruje da je Scudetto još uvijek realan cilj, no mišljenja je da bi se klub trebao pojačati sa nekoliko igrača u januarskom prelaznom roku.

Roma je na Olimpicu savladala Lazio u gradsom derbiju, da bi u nedjelju navečer remizirali kod neugodne Sampdorie (0:0), iako su u pojedinim momentima igrači Rome bili dosta kvalitetnija ekipa i imali su priliku doći do "punog plijena."

"Gian Paolo Montali je rekao da trebaju dvije godine za Scudetto? Imamo fascinantan i ambiciozan projekt. Ništa nije nemoguće", kazao je Totti za Romanews.eu, te dodao.

"Momčad ima kvalitetu, ali da bi Scudetto bio cilj, trebaju nam tri ili četiri igrača. Po jedan za svaki odjel."

"Pozdravio bih novog napadača, svatko zna što mislim. Više prvaka u našem timu, to bolje", ističe 'El kapiteno', koji je prezadovoljan novim trenerom Claudio Ranierijem.

"Ranieri je donio karizmu u ekipu. To je ono što nam je potrebno, više vjere u naš kvalitet. Ovakva Roma mi se sve više i više sviđa."

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti