Totti se vraća protiv Palerma
Francesko Totti će biti spreman protiv Palerma

Dobra vijest za navijače Rome

Totti se vraća protiv Palerma

Francesko Totti, kapiten Rome i jedan od najboljih igrača „vučice“ u posljednjih nekoliko godina zaigraće u srijedu, u 21. koli Serije A, protiv Palerma od prve minute, najavljeno je iz stručnog štaba rimskog kluba.

Podsjetimo, Roma je imala jako loše ulazak u sezonu (četiri poraza u šest kola), ali se, kako je vrijeme odmicalo podizala u formi i sada je u prilici zasjesti na čevrto mjesto.
Upravo je Totti ključni igrač Rimljana jer se oko njega sve „okreće“.

„Protiv Napolija naš najbolji fudbaler nije bio u sastavu, ali nije bilo potrebno rizikovati. I bez njega smo odigrali sjajno i došli smo do tri boda. Sada je prava prilika za njega“, izjavio je trener Spalletti.
Totti je u posljednjoj utakmici Serije A, prije zimske pauze 21. decembra 2008. godine u porazu od Catanije (2:3) ozlijedio mišić zadnje lože desne noge, te je pauzirao do sada.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti