Totti: Spalletti, hvala ti za sve

Totti: Spalletti, hvala ti za sve

Edmir Škorić

Odlazak Luciano Spallettija igračima Rome nije lako pao, posebno ne kapitenu Francesco Tottiju koji je nedavno izjavljivao kako želi karijeru završiti pod palicom svog bivšeg trenera.

Kapiten Rome, Francesco Totti, žarko je želio svoju fudbalsku karijeru završiti pod trenerskom palicom Luciana Spallettija. Porazom od Juventusa Roma je spala na posljednju poziciju Serije A, a to je rezultirao ostavkom trenera, jer, kako to obično i biva, najveći krivci su upravo oni.

"Uvijek sam želio završiti svoju karijeru sa njim kao trenerom. Želim samo reći da se zahvaljujem Spallettiju za sve što je učinio za Romu i za moju karijeru", prozborio je Totti, i nastavio.

"Rezultati postignuti njegovim upravljanjem klubom su svima poznati. Hvala ti Luciano!", kapitenski je završio Totti.

Sljedeću utakmicu Rimljani gostuju kod Siene, a na klupi će sjediti bivši trener Juventusa Claudio Ranieri koji je za trenera Vučice imenovan odmah nakon ostavke Spallettija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije