Totti vjeruje u ostanak De Rossija

Totti vjeruje u ostanak De Rossija

Kapiten Rome, Francesco Totti, tvrdi da će njegov kolega iz veznog reda, Daniele De Rossi, ostati u redovima Vučice.

"Iz onoga što ja znam, Daniele će ostati sa nama. On je veliki navijač ovoga tima, ali svakako da krajnju odluku mora donijeti sam", rekao je Totti.

Također, posljednjih dana je i sam Totti bio na meti raznih špekulacija u svjetskim medijima. Međutim, on ističe zadovoljstvo statusom u klubu i priznaje da ima dobar odnos sa Luis Enriqueom, iako su mediji tvrdili suprotno.

"Sa Luis Enriqueom uvijek imamo dobar osjećaj i cijela momčad vjeruje u njega. Nastavićemo raditi naporno i truditi se da postignemo što bolje rezultate", zaključio je Totti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.