Totti: Vraćam se brzo

Ikona Rome i reprezentacije Italije

Totti: Vraćam se brzo

Edmir Škorić

Fudbalska ikona Rome i reprezentacije Italije, Francesco Totti, po drugi put u posljednjih 18 mjeseci morao je "pod nož", no kapiten uvjerava svoje navijače da će se brzo vratiti i do kraja ove sezone dosegnuti broj od 200 golova.

33-godišnji Francesco Totti jučer je morao "pod nož" zbog svog desnog koljena i ovo je bila druga operacija u posljednjih 18 mjeseci. Za nekih 15 do 20 dana Totti će se ponovo vratiti na teren, a prije odlaska u kliniku Villa Stuart kazao je:

"Vraćam se brzo postizanju golova, možda čak i iduće nedjelje...Osjećam se dobro i sve je uredu".

Romin kapiten postigao je 184 gola u Seriji A, te je obećao kako će do kraja sezone prestići bivšeg italijanskog reprezentativca Roberta Baggija koji je postigao 205 golova.

"Da, to je ipak moj cilj. Hoću li to i napraviti? Naravno...", dodao je Totti za Laroma24.it.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti