Totti: Želim da ova sezona bude posebna

Igra svoju posljednju sezonu u dresu Rome

Totti: Želim da ova sezona bude posebna

Endin Čaušević

Legendarni italijanski fudbaler Francesco Totti igra svoju posljednju sezonu u dresu Rome.

Iako je kapiten Vučice odlučio da ovog ljeta produži ugovor na još jednu sezonu, čini se da će to biti i posljednja za Tottija. Ovaj 40-godišnji fudbaler, ipak, nema namjeru da sjedi na klupi, te se nada da će imati priliku za igru ove sezone.

"Moja karijera je puna pobjeda, poraza, golova, radosti i tuge. Ipak, ovo je moja posljednja sezona i zaista želim da bude posebna. I dalje imam istu želju kao i na početku sezone i nadam se da ću imati priliku da to dokažem na terenu. Roma je jedini klub za mene i zbog toga nikada nisam otišao iz Rima", rekao je Totti.

Totti je u Romi već 28 godina, te igra svoju 25. sezonu u dresu prve ekipe sa Olimpica. Iako je već ušao u četvrtu deceniju života, Totti je siguran da ima još mnogo da ponudi za svoj najdraži klub.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi