Toulouse kao na treningu
Soren Larsen

Danac Soren Larsen postigao četiri gola

Toulouse kao na treningu

M. Maksimović

U Francuskoj su ove subote igrane utakmice 16-tine finala Kupa. Toulouse je bio najubjedljivi,mrežu Schirrheina je napunio do vrha.

Danac Soren Larsen je postigao četiri gola, Toulouse je slavio 8:0. Lorient je nakon produžetaka eliminisao Tours 2:1, a gostima je presudio Gameiro golom u 108. minuti utakmice. Takve sreće nije bila ekipa Caena koja je poražna od drugoligaša Boulognea 3:1.Veliki rezultat je napravila ekipa Rodeza, trećeligaša koja je u gostima nadigrala Troyes 1:2. U najzvučnijem duelu Rennes je bio bolji od Saint-Etienne 2:0

Rezultati 16-tine finala:

Dijon - Villefranche sur Saone 4:1
Schirrhein - Toulouse 0:8
Lorient    - Tours 2:1
Boulogne- Caen 3:1
Troyes - Rodez 1:2

Rezultat 3. kola :
Concarneau - Lyon 0:6
Vitre - Creteil 9:8 (1:1)
Romorantin - Sedan 5:6 (0:0)
Rennes - Saint-Etienne 2:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.