Toulouse remizirao sa Lilleom

Ligue 1

Toulouse remizirao sa Lilleom

Danas su odigrana još dva susreta sedmog kola fudbalskog prvenstva Francuske u kojima je Brest slavio protiv Valenciennesa, do su Toulouse i Lille remizirali.

Brest ove sezone predstavlja jedno od najprijatenijih iznenađenja u Francuskoj. U ovom su kolu došli do svoje nove, treće ovosezonske pobjede, iako su se dugo mučili sa Valenciennesom. Ipak, 13 minuta prije kraja domaći su uspjeli probiti bunker gostiju, do doći do sva tri boda golom Rouxa.

Toulouse je u novu sezonu krenuo sjajno, ali su danas ipak razočarali, odigravši neriješeno na svom terenu sa Lilleom, 1:1.

Gervinho je u 27. minuti doveo Lille u prednost, a konačnih 1:1 bilo je djelo Devauxa petnaest minuta prije kraja utakmice.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.