U teškoj nesreći jutros poginula dvojica 19-godišnjih nogometaša

Tragedija u Rumuniji

U teškoj nesreći jutros poginula dvojica 19-godišnjih nogometaša

E. Škorić

U teškoj saobraćajnoj nesreći na mostu u Vlajkovcu smrtno su stradala dva mladića.

Preminula su dva 19-godišnja nogometaša i dva prijatelja, Marijan Marić i Kristian Mioško.

Obojica su prošli mlađe kategorije Vršca, Kristian Mioško je igrao za Jedinstvo iz Vlajkovca, dok je Marijan Marić nastupao u Rumuniji.

Od njih se na društvenim mrežama opraštaju prijatelji, a povodom tragedije oglasio se i rumunski klub Ripensia UVT za koji je nastupao Marić.

Marić je rođen u Srbiji, ali je stigao u Temišvar u LPS Banatul odakle je igrao u drugoligašu Ripsensiju, a trenutno je bio pozajmljen rumunskom trećeligašu CSC Dumbravita.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CY1VEM_NBhW/?utm_source=ig_embed&ig_rid=c9816995-30c7-4bf4-95c7-b74cf0eca021[/instagram]

Top Komentari

Malmi_Suomi
Strahota... počivajte u miru djeco
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi