Transfer Žuržinova u Borac neizvjestan

Transfer Žuržinova u Borac neizvjestan

Adnan Beganović

Nakon što su u svoje redove iz Zrinjskog doveli Mladena Žižovića, čelnici Borca vrlo rado bi u Banja Luci vidjeli i Igora Žuržinova, no njegov transfer je neizvjestan zbog njegovog neriješenog statusa sa mostarskim klubom, što je za SportSport.ba potvrdio i sportski direktor aktuelnog bh. prvaka Darko Ljubojević.

"Mi nemamo šta kriti, zainteresovani smo za Žuržinova, no u Borac može doći samo sa čistim papirima", za naš portal je rekao Ljubojević.

"On tvrdi da u aktuelnom ugovoru sa Zrinjskim ima klauzulu prema kojoj može promijeniti klub, no čelnici Zrinjskog tvrde drugačije. Mi ne želimo narušavati odnose sa mostarskim klubom i samo ukoliko Žuržinov sve riješi sa Zrinjskim onda možemo razgovarati o eventualnoj saradnji", dodao je Ljubojević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.