Trapattoni: Italija može do samog kraja

Vjeruje svojima

Trapattoni: Italija može do samog kraja

Edmir Škorić

Irski selektor Giovanni Trapattoni razočaran je nakon eliminacije s Eura, ali smatra da njegova Italija može do naslova.

Bez ijednog boda, s porazima od Hrvatske, Španije i Italije, Irska je okončala svoj nastup na 14. Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini. 

 

"Italija je protiv nas djelovala veoma ozbiljno i mislim da ima kvalitet da ode do samog kraja", izjavio je Trapattoni, inače italijanski stručnjak, dodavši:

 

"Nadam se da će i većina irskih igrača biti i dalje uz nacionalnu momčad. Neki od njih su mi rekli da razmišljaju o oproštaju, ali ima vremena do avgusta i prijateljske utakmice sa Srbijom".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.