Trapattoni: Juventus je u prednosti

Talijanski stručnjak o borbi za titulu

Trapattoni: Juventus je u prednosti

Adnan Beganović

Iako je do kraja Serije A ostalo još trinaest kola sve je izvjesnije da će o tituli odlučivati Milan i Juventus.

Ova dva kluba gotovo od samog početka prvenstva vode veliku borbu, a talijanski stručnjak koji sa dosta uspjeha vodi Republiku Irsku, Giovanni Trapattoni, smatra da je Stara dama u prednosti.

"Nema izrazitog favorita, ali smatram da je Juventus u prednosti. Istina, Milan ima kvalitetne igrače koji uvijek mogu odlučiti utakmicu, ali moj nekadašnji klub ima lakši raspored i ne igra Ligu prvaka", istakao je Trapattoni i dodao:

"Juventus ima dobro posloženu momčad, borben je i što je najvažnije igrači imaju puno povjerenje u Contea. Sve to uz manji broj mečeva moglo bi odlučiti prvaka."

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije