Trapattoni: Rezultat je važniji od igre

Trapattoni: Rezultat je važniji od igre

Midhat Šljivak

Selektor reprezentacije Irske Giovani Trapattoni zadvoljan je pobjedom  nad našom reprezentacijom u jučerašnjem prijateljskom susretu

Trapattoni je u izjavi za irske medije istakao kako je rezultat koji su Irci postigli mnogo bitniji od igre koju su pokazali.

"Rekao sam mnogo puta kako u fudbalu postoje rezultat i dobra igra. Možete imati lijepu igru bez rezultata, jer nakon tri dana rezultat ostaje, ali se igra zaboravlja. Ono što uvijek tražim od svojih fudbalera je da vjeruju u sebe i nadam se da ćemo na Euru poazati dosta toga", rekao je Trapattoni.

Irci će  na Euru igrati u grupi sa Hrvastkom, Španijom i Italijom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.