Trapattoni se otrovao školjkama?

Trapattoni se otrovao školjkama?

Edmir Škorić

Giovanni Trapattoni (71), selektor Republike Irske, doveden je na liječenje u dublinsku bolnicu, nakon što se vjerovatno otrovao školjkama.

Tamošnje novinske agencije prenose kako se italijanski stručnjak osjeća jako loše od dolaska u Irsku.

''Osjeća se loše otkako je napustio Italiju, gdje je prije polaska jeo školjke. Pregladao ga je doktor FAI-a Alan Byrne, nakon čega ga je jutros u tri sata preventivno odveo u bolnicu Mater Hospital'', saopštili su iz Irskog nogometnog saveza (FAI).

Treninge irske reprezentacije vodi njegov pomoćnik Marco Tardelli, a Irska u srijedu u Dublinu na Aviva stadionu igra prijateljski meč sa Argentinom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.