Travančić o jesenjem dijelu sezone

Travančić: Nismo imali konstantnost u igri

Fudbaler Sarajeva Anid Travančić postigao je gol u uvjerljivoj pobjedi nad Leotarom od 3:0.

Nakon utakmice, Travančić je bio jako zadovoljan igrom svog tima.

"Jedino što mogu reći je da mi je drago što sam dao gol. Utakmica se dobro otvorila, dali smo tri gola i nadamo se da ćemo drugu polusezonu da mnogo bolje odradimo i da se uključimo u borbu za prvo mjesto", rekao je Travančić.

Nekadašnji mladi reprezentativac BiH smatra da je nedostatak konstantnosti utjecao na nešto slabiju polusezonu.

"Bili smo dosta valovita ekipa. Nismo imali konstantnu, ali se nadam da ćemo biti u drugom dijelu sezone igrati mnogo bolje i na taj način se odužiti publici koja nas je bodrila".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Travančić je priznao i kako nije spreman za svih 90 minuta.

"Može dosta bolje. Ja iskreno nisam spreman za 90 minuta, ali nadam se da ćemo uz dobre pripreme i ja ekipa odigrati mnogo bolje ostatak sezone", dodao je Travančić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.