Travančić trenirao sa Sarajevom

Uskoro će potpisati ugovor s bordo klubom

Travančić trenirao sa Sarajevom

Edmir Škorić

Mladi veznjak Anid Travančić u narednih nekoliko dana trebao bi potpisati ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo.

Travančić je prošle sezone nastupao za Čelik, no ovog ljeta je pokušavao naći drugi angažman. Boravio je i na probi u Crvenoj zvezdi, ali sada je izvjesno da će mladi bh. reprezentativac ostati u Premijer ligi, a dres Čelika zamijenit će bordo dresom.

"Travančić je bio na jutrošnjem treningu. Koliko znam, u narednih nekoliko dana trebao bi se realizirati transfer. U svakom slučaju, radi se o talentovanom 20-godišnjaku, ljevaku, koji dobro barata loptom", rekao je trener Sarajeva Husref Musemić za Dnevni avaz.

Inače, jučer je ugovor sa Sarajevom potpisao Bojan Puzigaća, a ranije su stigli i Gojko Cimirot, Vule Trivunović, Mahir Karić, Marko Radulović...

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.