Travničani ogorčeni suđenjem Dominkovića

Nakon poraza od Slavije

Travničani ogorčeni suđenjem Dominkovića

Iako u NK Travnik nikada nisu komentarisali suđenje, kap koja je, po mišljenju Travničana, prelila čašu je meč 17. kola Premijer lige u Istočnom Sarajevu.

Naime, trener Travnika Nedžad Selimović ogorčen je suđenjem i smatra kako je utakmica protiv Slavije bila unaprijed režirana jer kako kaže:
»Sudije iz Orašja već odavno rade protiv nas što pokazuje ponašanje sudije Dominikovića koji je u 85. minuti dosudio nepostojeći penal za domaćine iz kojeg je Spalević postavio konačan rezultat», tvrdi Selimović.

Zanimljivo je čuti i ostale igrače:

»Jutros sam razgovarao sa Aldinom Hodžićem koji mi je priznao kako je u jednom trenutku htio samovoljno napustiti igru jer više nije mogao podnijeti takvu nepravdu. Najviše ga je pogodilo kada je golman Slavije bacio loptu Travničanima kako bi izveli korner, jer su to svi vidjeli, osim Dominkovića koji je tvrdio da je lopta u gol-autu», istakao je Midhat Sarajčić, direktor kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.