Travničani se vratili sa priprema

Travničani se vratili sa priprema

Nogometaši Travnika su se vratili iz Makarske gdje su boravili na sedmodnevnim pripremama., te odigrali i nekoliko kontrolnih utakmica sa tamošnjim klubovima.

Travnik je na pripremama poražen od Jadrana u Pločama sa 2:1 (strijelac Šiljak), susret sa Rudarom iz Prijedora je prekinut kod rezultata 1:0 za Rudar zbog jake bure, a visočka Bosna je savladana sa 3:1 golovima Hodžića, Dudića i Lihovca.


Na priprema su boravili slijedeći igrači: Nurković, Terzić, E. Varupa, Bradarić, Zeko, Sarajčić, Šiljak, Svraka, Pranjković, Dudić, Lihovac, a u kontrolnim susretima igrali su i Delić, Ćurić, Helvida, Dolić, Hrustanović, Kolašinac, Derviši, Hodžić, Muminović, N. Varupa (junior) i Tabaković (junior).

Ove sedmice sa pripremama počeli su i kadeti i juniori NK Travnika koji se takmiče u Omladinskoj premijer ligi grupa Sjever.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.