Travnik bez pola ekipe na Tušnju

Travnik bez pola ekipe na Tušnju

Nogometaši Travnika skupo su platili pobjedu nad Zvijezdom. Kartonima i povredama skraćeni tim Travnika, teško da se ima čemu nadati u večerašnjoj utakmici u Tuzli.

Za duel protiv Slobode na Tušnju, Selimović ne može računati na pola tima: Šiljak, Sarajčić, Varupa, Bradarić, Dudić su sakupili žute kartone, a na povredu se žali Vuklišević. Stoga će iz juniorskog pogona "vezira" preći čak šest mladih igrača koji će treneru Selimoviću biti na raspolaganju za susret sa Slobodom: Tabaković, Delić, Dervišić, Varupa N., Kasum, i Terzić S.

Travničani će vjerovatno nastupiti u slijedećem sastavu: Nurković, Terzić, Zeko, Helvida, Svraka, Hodžić, Pranjković, Ćurić, Dolić, Begić, Kolašinac.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.