Travnik dobio novog predsjednika, Sarajčić ostaje u klubu

Vijesti s Pirote

Travnik dobio novog predsjednika, Sarajčić ostaje u klubu

E. Škorić

Danas je održana Skupština Nogometnog kluba Travnik, a glavni zaključak je da tim s Pirote želi što prije da se vrati u Prvu ligu FBiH.

Travničani se nisu spasili prošle sezone i ispali su iz Prve lige FBiH, no na Piroti žele da zbiju redove i da se što prije vrate u drugi rang bh. nogometa.

U bivšem premijerligašu održana je i Skupština kluba, a novi predsjednik je Edo Teskeredžić, koji je naslijedio Midhata Sarajčića, koji ostaje u Upravnom odboru Travnika.

Pored njega u Upravnom odboru su još Dženan Kos, Adnan Satrović, Alen Isić, Arnes Rosić, Sead Bahtović, Hujdur Amir, Čogić Alen, Kenan Vrbanjac i Muhamed Softić.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Na njima je da se pobrinu da Travnik ima sve uslove u narednom periodu i da se formira tim koji će biti spreman da se vrati u 1. ligu FBiH.

Top Komentari

Gari Garinča
Rođu za stečajnog upravnika.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi