Travnik ide na sve ili ništa

Pred susret sa Slavijom

Travnik ide na sve ili ništa

Nogometaši Travnika danas u 15 sati igraju utakmicu u Istočnom Sarajevu protiv Slavije sa kojom su u prvoj polusezoni remizirali na Piroti sa 1:1, a iz vezirskog grada najavljuju da će igrati "na sve ili ništa".

"Više nemamo šta izgubiti.", rekao je trener Travnika, Neđad Selimović. "Igraćemo otvoreno od samog starta utakmice i pokušati se vratiti neporaženi."

Pozitivna vijest za Travnik je povratak Šiljka i Helvida koji nisu igrali zbog kartona, a nastup Vukliševića je upitan zbog povrede.

Na jučerašnjoj press konferenciji bilo je govora i o kadetima i juniorima koji sutra igraju u Laktašima protiv istoimene ekipe. Izabrani su i novi treneri te kordinator omladinskog pogona, pa je trener kadeta Travnika, legenda kluba Nedim Čatić, a trener juniora Miodrag Tešić. Za koordinatora omladinskog pogona izabran je Nermin Bašić.

Osim toga predstavljena je i renovirana web stranica kluba www.gerila.com.ba, te naš portal SportSport.ba kao partner stranice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.