Travnik predstavio pojačanja za nastavak Premijer lige
Pojačanja Vezira u novim klupskim prostorijama

Lista nije zaključena

Travnik predstavio pojačanja za nastavak Premijer lige

U novim prostorijama kluba, koje se nalaze u Edukacijskom fakultetu Travnik, NK Travnik predstavio je čak devet pojačanja koji će pomoći klubu u zacrtanim ciljevima nove uprave, stručnog štaba i skupštine kluba.

Predsjednik NK Travnika, Nihad Selimović, na početku prokomentarisao je mišljenje onih koji ne shvaćaju ozbiljno novi projekt poboljšanja situacije u NK Travnik.

"Postoje oni u gradu koji sa podsmijehom u gradu gledaju na promjene u NK Travniku. Tresla se gora, rodio se miš. Pa bolje da se rodi miš, koji će odrastati u jednom zdravom okruženju. U klubu više neće biti kao što je to bilo dosad. Ovaj klub će biti sigurno ponos i grada i kantona i svih onih koji su uključeni u njegov rad", rekao je Selimović.

Javnosti su predstavljeni novi igrači a to su: Adis Nurković (NK Čelik), Feđa Dudić (FK Slavija), Mahir Karić (FK Sarajevo), Vladimir Zelenbaba, Adis Hasečić, Haris Fazlagić (svi SC Waterloo/Kanada), Armin Helvida (NK Novi Travnik), Elvis Sadiković (FK Radnik Hadžići) i Edvin Hamzić (FK Sloboda Bosanski Novi). 

Medijima se obratio i član uprave Predrag Sučić.

"Klubovi, koji budu dolazili na Pirotu, morati će potrošiti mnogo znoja i energije, da bi uzeli bodove iz Travnika. Da je NK Travnik počeo s novim projektom od početka sezone, on bi se borio za prvaka države", istakao Sučić.

Na konferenciji za medije okupljenima se obratio i novi trener, dr. Osman Bajrić:.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Posebno sam sretan vidjeti ovakvu sliku i ambijent, kojeg mi, koji smo ovdje živjeli i radili, nismo mogli ni sanjati. Ovakav jedan projekt, ideja i cilj ohrabruje sve nas i daje nam optimizam da angažujemo sve svoje snage i kapacitete da poboljšamo i imidž i stanje u Travniku", kazao je šef stručnog štaba, Osman Bajrić.

Na kraju treba dodati da Veziri sa ovim nisu stali sa pojačanjima te da će sljedećih dana na probi u klubu biti većinom strani igrači iz Meksika, Brazila, Portugala i Jamajke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.