Travnik raskinuo saradnju sa Vojvodićem i nekoliko fudbalera

Vojvodić potvrdio za SportSport.ba

Travnik raskinuo saradnju sa Vojvodićem i nekoliko fudbalera

S. Mlaćo

Nakon subotnjeg poraza od banjalučkog Borca (0:2), jasno je da su nogometaši Travnika siguran putnik za niži rang. Subotnji meč bio je i posljednja šansa Vezirima da uhvate priključak sa ekipama koje imaju šansu da ulove opstanak, ali to se nije desilo i jasno da će u ovom klubu uslijediti velike promjene.

Danas je Uprava kluba  odlučila raskinuti saradnju sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Darkom Vojvodićem te četvoricom fudbalera koji su zimskom prelaznom roku stigli na Pirotu. Radi se o Seadu Hadžibuliću, Danijelu Ćulumu, Mariu Mornaru i Milošu Bakraču. Ovu informaciju za SportSport.ba potvrdio je upravo Vojvodić.

"Ja nikada ne bih dozvolio nekome da mi otjera igrače. Mene su zvali i normalno da nisam bio za to jer nikada igrače ne bih ostavio na cjedilu. Onda sam i ja dobio otkaz, a da sam ostao ova četvorica sigurno ne bi otišla. Samo ja mogu da tjeram igrače i niko drugi", kazao je Vojvodić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zanimljivo da Vojvodić sa Pirote odlazi sa samo jednim porazom, tačnije upisao je tri remija ( Čelik, Rudar, Slavija), dok je jedini poraz bio upravo subotnji od Borca (0:2). 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi