Travnik sa igračem manje savladao Zvijezdu

Veziri sigurni

Travnik sa igračem manje savladao Zvijezdu

Edmir Škorić

Travnik je u 17. kolu BH Telecom Premijer lige BiH, rezultatom 2:0, savladao Zvijezdu.

Zvijezda je bila na dobrom putu da na Piroti osvoji makar bod, ali je na kraju poražena iako je imala igrača više dobar dio utakmice, te incijativu. 

Hasečić i Musić su na početku utakmice prijetili gostima iz Gradačca, a na drugoj strani je Stojanov pucao glavom pored gola. Zvijezda je bila bolja u prvom dijelu, ali nije uspjela sve to okruniti golom.

Na početku drugog dijela Aleksić je isključen u redovima Travnika nakon što je zbog starta nad Gadžom dobio drugi žuti karton. Imala je Zvijezda dobru šansu u 54. minuti, ali je Nurković odbranio udarac Stojanova. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

I u trenucima kada je Zvijezda tražila gol za čitav plijen, Travnik je poveo. U 66. minuti je Dudić centrirao, a Varupa glavom pogodio za 1:0, što je bio i konačan rezultat. Desetak minuta kasnije Hasečić je obišao Brkića i postavio konačnih 2:0.

Zvijezda je sada pala na 15. mjesto sa 13 bodova, dok je Travnik došao na 10. mjesto sa 18 bodova. 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti