Travnik uvjerljiv protiv Bratstva

Travnik slavio

Travnik uvjerljiv protiv Bratstva

Midhat Šljivak

Fudbaleri Travnika savladali su danas na Piroti u prijateljskom susretu Bratstvo iz Gračanice rezultatom 3:0.

Već nakon devet minuta igre Travnik je došao do vodstva.  Mrežu Mitrovića je pogodio Hasečić za prednost Vezira od 1:0...

Nastavio je Travnik sa boljom igrom i nakon postignutog pogotka. Napadi su im se isplatili nakon 20. minuta igre kada je Feđa Dudić povećao prednost na 2:0.

Ovim rezultatom se otišlo na odmor, a u nastavku susreta je postignut još jedan gol. Konačan rezultat od 3:0 postavio je Gavrić u 88. minuti utakmice.

Travnik - Bratstvo 3:0 (2:0)

Travnik: stadion Pirota. Gledalaca: 300. Sudac: Danijel Bojo (Kiseljak). Pomoćnici: Igor Puzović (Travnik) i Adis Duraković (Bugojno).  Strijelci: 1:0 Hasečić (9), 2:0 Dudić (20), 3:0 Gavrić (88).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

TRAVNIK: Nurković, Terzić, Sadiković, Ribić, Laštro, Zelenbaba, Nuhič, N. Varupa, Hasečić, Dudić, Karić. Još su igrali: Nunješ, Fazlagić, Jusić, Helvida, Seferović, Gavrić, Strak, E. Varupa, Fazlić, Fejzić, Braun. Trener: Osmo Bajrić.

BRATSTVO: Mitrović, Suša, Kadić, Delić, Pantić, Šmigalović, Smajlović, Omerović, Mrković,Mefkić, Nezić. Još su igrali: Prljača, Mustafić, Husejnović, Poturović, Suljić, Diabang, Mefkić. Trener: Denis Sadiković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.