"Trebali smo pobijediti 7:2 Real Madrid"

Kimmich razočaran porazom

"Trebali smo pobijediti 7:2 Real Madrid"

E. Čaušević

Fudbaleri Bayerna u utorak igraju revanš utakmicu polufinala Lige prvaka na gostovanju protiv Real Madrida.

Kraljevski klub je u srijedu u Minhenu savladali Bayern sa 2:1 iako su Bavarci na ovom meču bili dosta bolji protivnik. Bayern je imao prednost 1:0, ali je Real uspio da dođe do preokreta iako Kraljevi nisu oduševili svojom predstavom na Allianz Areni.

Bayern je propustio nekoliko fantastičnih prilika na ovom meču, a jedini gol za domaći dim postigao je Joshua Kimmich. Desni bek Bayerna nakon utakmice je izjavio da ovo nije realan rezultat prema onome što se dešavalao na terenu.

"Vjerujte da se niko ne bi čudio da smo slavili sa 5:2. Kad me već pitate mislim da je realan rezultat bio 7:2 prema svemu što smo mi prikazali na terenu. Da li sam slučajno dao gol? Naravno da ne, upravo to sam i htio jer smo takvu akciju vježbali na treningu", rekao je Kimmich.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi