Trebao je biti Ronaldov nasljednik, a onda je nestao

Jese Rodriguez seli u Bundesligu ili Seriju A?

Trebao je biti Ronaldov nasljednik, a onda je nestao

D. Vejo

Jese Rodriguez odlazi iz Reala ovoga ljeta.

Nakon što mu je Zinedine Zidane dao zeleno svjetlo, Španac će po svemu sudeći potražiti novu sredinu.

U sezoni 2014/15 kada je njegova karijera bila u ekspanziji, te kada je bilježio sjajne partije u dresu Galaktikosa usljedila je povreda koja je udaljila mladog krilnog napadača sa travnate podloge do kraja sezone.

Na pravi put, nije se mogao vratiti. Za njega nije važila ona "Vratio se na velika vrata". Sve slabašnija izdanja u dresu Reala primorala su stratega Madriđana da pusti Španca da ide.

Ipak, u njemu je ostalo još uvijek one fudbalske drskosti, brzine i tehnike koja samo čeka trenutak kada će da eksplodira, te da Rodriguez bude ponovo onaj stari.

Trenutno, za njega su zainteresovani Bayer Leverkusen, Roma ali i Espanyol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi