Trener Apoela: Real prolazi, a mi ćemo odigrati časno

Kiprani žele časno pasti na Bernambeu

Trener Apoela: Real prolazi, a mi ćemo odigrati časno

A. Haznadarević
Teme:

Trener Apoela Ivan Jovanović je svjestan snage Mourinhove momčadi, ali želi da njegova ekipa odigra časno na Santiago Bernambeu.

Nakon velikih 3:0 na Kipru, srpski trener na klupi Apoela smatra da je pitanje prolaska u polufinale već riješeno, međutim Apoel želi ostaviti što bolji utisak u Madridu.

"Real Madrid ima sve u svojim rukama. Proći će u polufinale, ali mi ćemo se potruditi da odigramo časno na Bernabeu."

Nakon što je vidio da je žrijeb odlučio da će njegova ekipa snage odmjeriti sa velikim Realom, Jovanović je bio razočaran, ali mu je kasnije bilo drago zbog prilike da odigra dvomeč sa jednom od najboljih ekipa na svijetu.

"U početku sam bio razočaran, ali kasnije sam shvatio da je to poklon. Oni su možda najbolja ekipa na svijetu u ovom trenutku. Imaju vjerovatno najboljeg trenera i nekoliko najboljih igrača na planeti", zaključio je trener ekipe koja je napravila najveće iznenađenje u Ligi prvaka ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti