Trener Bešiktaša zadao još jedan udarac Balotelliju

Bio je veoma iskren

Trener Bešiktaša zadao još jedan udarac Balotelliju

Dugo se govorilo o tome da bi Mario Balotelli mogao nastaviti karijeru u Bešiktašu, ali danas je definitivno otpala i ta mogućnost.

Trener turskog šampiona Senol Gunes je na pitanje o Balotelliju i navodnom interesu za njega dao iskren, ali i brutalan odgovor kojim je zadao novi udarac nekada velikom talentu evropskog fudbala, koji svoj potencijal nikada nije iskoristio kako je trebao.

"Balotelli nije u mojim planovima. Jednostavno ga ne simpatišem i nikada nisam čuo ništa pozitivno o njemu", rekao je 64-godišnji stručnjak.

Balotelli se ovog ljeta dovodi u vezu i sa Ajaxom, pa ostaje da se vidi da li će i trener kluba iz Amsterdama imati neki sličan komentar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi