Trener Koelna šokiran zbog eliminacije
Izraz lica govori dovoljno...

Duisburg bio uspješniji

Trener Koelna šokiran zbog eliminacije

Edmir Škorić

Nekoliko njemačkih bundesligaša oprostilo se od DFB-Pokala. Među njima i Koeln koji je na svom terenu sinoć poražen od Duisburga u osmini finala drugog po redu natjecanja u Njemačkoj.

Duisburg bivšeg bh. reprezenativca Ivice Grlića (asistenta prvog gola) slavio je sa 2:1 na gostovanju kod ove sezone očajnih Jarčeva. Trener Koelna Frank Schaefer šokiran je eliminacijom svoje momčadi.

"U ovakvim okolnostima ovo je bila izuzetno važna utkamica za nas, ali večer je bila za zaborav i odigrali smo katastrofalno protiv relativno dobrog rivala", kazao je trener Koelna Schaefer za službenu stranicu kluba, dodavši:

"Duisburg nije imao puno toga izgubiti, i na kraju su zasluženo otišli dalje".

Dodajmo kako će Duisburg u četvrtfinalu DFB-Pokala ugostiti boljeg iz olgeda Koblenz - Kaiserslautern.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti