Trener Lensa prvi put prokomentarisao Ivana Lendrića

Casanova traži strpljenje

Trener Lensa prvi put prokomentarisao Ivana Lendrića

Hrvatski napadač Ivan Lendrić je prošle sedmice napravio transfer iz Željezničara u Lens, za koji je odigrao već dvije utakmice.

Lendrić je bio u prvoj postavi Lensa na prijateljskim utakmicama protiv Troyesa (1:2) i Standarda (0:2), ali se nije uspio upisati u listu strijelaca.

Dvije prijateljske utakmice bile su potrebne treneru Lensa Alainu Casanovi kako bi dao prvi komentar o Ivanu Lendriću.

"On je već fizički spreman da odigra cijelu utakmicu, ali još uvijek mu je potrebno neko vrijeme da se prilagodi našem stilu igre. Pred Lendrićem je mnogo posla, ali mu svakako treba dati vremena da pokaže šta zna i zašto je doveden", rekao je Alain Casanova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi