Trener Leotara: Igramo sve bolje

Trener Leotara: Igramo sve bolje

D. Banović

Leotar je uspio da ostvari prvu pobjedu u sezoni protiv Slobode, ali igračima oba tima je bilo teško da igraju po sparnom vremenu.

"Leotar je pobjedio jer su iskusniji od nas. Pokušali smo da odigramo na nerješen rezultat, ali to nismo uspjeli i sad moramo da se okrenemo narednim utakmicama. Igrači oba tima zaslužuju čestitke poslije utakmice po onako sparnom vremenu", rekao je trener Slobode Ibrahim Crnkić.

Slavko Jović konačno može da odahne jer njegova ekipa je upisala tri boda.

"I pored velike vrućine odigrali smo kvalitetno utakmicu u kojoj smo mi pobjedili zasluženo. Zadovoljan sam igrom i zalaganjem mojih igrača koji su odigrali najbolju utakmicu u dosadašnjem toku sezone, a to me posebno hrabri da iz meča u meč igramo sve bolje", rekao je Jović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.