Trener Levantea: Ovo je velika pobjeda

Luis Garcia nakon trijumfa nad Realom

Trener Levantea: Ovo je velika pobjeda

Edmir Škorić

Levante je sinoć savladao madridski Real u uzvratnoj utakmici osmine finala Kupa kralja (2:0), ali pobjeda od osam golova razlike na Bernabeu donio je prolaz dalje Kraljevima.

Unatoč tome, trener Levantea Luis Garcia presretan je zbog pobjede njegove momčadi. Levante je nanio tek drugi poraz ove sezone izabranicima Josea Mourinha.

"Ovo je sjajna pobjeda, unatoč tome što je beznačajna. Momčad se pokazala u dobrom svjetlu i osim toga želio bih se zahvaliti navijačima na velikoj podršci", kazao je Garcia za Marcu, potom dodavši:

"Znali smo da je nemoguće nadoknaditi zaostatak od osam golova, ali sretni smo zbog pobjede. Nažalost, nismo mogli donijeti bolji rezultat iz Madrida, ali to ne umanjuje našu pobjedu večeras. Mnogi igrači Reaal koji su večeras igrali, dostojni su prve momčadi".

Podsjetimo da je Real Madrid u prvoj utakmici slavio sa visokih 8:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.