Trener Livorna ljut na igrače

Poslije poraza od Intera

Trener Livorna ljut na igrače

Edmir Škorić

Livorno je poražen na San Siru u okviru italijanskog Kupa s 1:0 od Intera, a trener Serse Cosmi vidno je razočaran zbog loše igre njegove momčadi.

Cosmi je htio mnogo više od svojih igrača, te je nesretan zbog toga što su, kako sam tvrdi, igrači bili zadovoljni porazom.

"Na stadionu kao što je San Siro, protiv momčadi kao što je Inter, morate pružiti mnogo više", kazao je razočarani Sensi, te nastavio.

"Ne sviđa mi se to što su igrači igrali sa razmišljanjem da će izgubiti utakmicu. Sada ćemo se koncentrirati na prvenstvenu utakmicu protiv Sampdorije."

Podsjetimo, Inter je do minimalne pobjede došao u nastavku igre, kada je Wesley Sneijder pogodio iz slobodnog udarca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.