Trener PSG-a o žrijebu: Oni su spektakularan tim
EPA

Ima samo riječi hvale

Trener PSG-a o žrijebu: Oni su spektakularan tim

Trener Paris Saint-Germaina Thomas Tuchel prokomentarisao je žrijeb četvrtfinala Lige prvaka.

Od 12. do 23. augusta na stadionima Benfice i Sportinga bit će odigrana završnica elitnog klupskog takmičenja, a sljedeća prepreka Parižanima ka 'ušatom' trofeju bit će Atalanta.

Francuski tim je favorit, u to nema sumnje, međutim Thomas Tuchel je čvrsto na zemlji.

"Atalanta je spektakularan tim. Rade jaki presing i zabijaju puno golova. Moramo biti spremni i igrati oprezno. U četvrtfinalu smo i tu smo da prođemo dalje", rekao je Tuchel.

Paris Saint-Germain, za razliku od Atalante, nema briga oko sezone jer je francuski šampionat još ranije prekinut zbog pandemije koronavirusa. Prvakom je proglašen upravo Tuchelov tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi