Trener Radnika otpisao dvojicu fudbalera
Foto: FK Radnik

Novosti iz bijeljinskog kluba

Trener Radnika otpisao dvojicu fudbalera

Nikola Čelebić i Deni Simeunović neće nastupati za bijeljinski Radnik u proljetnom dijelu sezone.

Nakon što je spuštena zavjesa na prvi dio sezone, trener Nebojša Milošević je odlučio napraviti rezove u svlačionici i među fudbalerima s kojima će u narednim danima biti raskinuti ugovori su Nikola Čelebić i Deni Simeunović. 

Ovu informaciju za SportSport.ba je potvrdio i Milošević, koji je dodao da će pojedini mlađi igrači ići na posudbu jer su im potrebne takmičarske utakmice. 

Čelebić je u Radnik stigao ljetos iz Bokelja, međutim u bijeljinskom klubu se nije dokazao i dosad je odigrao svega tri prvenstvene utakmice. Za razliku od njega, Simeunović je ostavio nešto bolji utisak i svojim igrama, golovima i asistencijama je doprinio osvajanju nekoliko važnih bodova za Radnik. On je prethodno igrao za Sarajevo, Zrinjski, Travnik i Croatiju Sesvete. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik je od vodstvom Miloševića prvi dio sezone u Premijer ligi BiH je okončao na petoj poziciji. Početak priprema zakazan je za 11. januar, a nakon što prvi dio bude odrađen u Bijeljini, uslijedit će odlazak u Antaliju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi