Trener Seville sasvim iskren: Nisam mogao ni sanjati ovo

Pablo Machin prezadovoljan

Trener Seville sasvim iskren: Nisam mogao ni sanjati ovo

Teme:

Nakon 13 odigranih kola u La Ligi, vodeći tim nije ni Barcelona, ni Real, ni Atletico već - Sevilla.

Pobjedom nad Valladolidom rezultatom 1:0, uz remi Atletica i Barcelone, Sevilla je zasjela na prvo mjesto sa 26 osvojenih bodova.

Taj plasman ne iznenađuje samo fudbalsku javnost, već i trenera kluba iz Andaluzija Pabla Machina.

"Ma, nisam mogao ni sanjati da ćemo biti prvi na tabeli nakon 13 kola. Ko bi u to vjerovao? Ali, ne želim da se zanosim, trebamo nastaviti ovako i sezona će biti uspješna", rekao je Machin, te nastavio:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Priželjkivali smo remi na Wandi Metropolitano i to se desilo, pa smo izbili na prvo mjesto. Nismo baš pomno pratili taj meč jer se inače koncentrišemo samo na sopstvene utakmice, ali dobro nam je došao remi Atletica i Barce".

"Svjesni smo da se stvari brzo mogu promijeniti, ali od početka sezone govorim da vidim nešto u svojoj ekipi. Moji igrači igraju sa mnogo strasti, imaju velike snove, pa zato dozvoljavam i navijačima da sanjaju", zaključio je Sevillin trener.

Top Komentari

Saimai1316
Moj jarane zahvali se toj pomenutoj trojki barci,realu i atleticu koji se ove sezone takmice koji ce vise utakmica kiksati
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi