Trener Toulousea vjeruje da će Gignac ostati

Trener Toulousea vjeruje da će Gignac ostati

Edmir Škorić

Iako se spominjao odlazak Andre-Pierre Gignaca, Toulouseov trener Alain Casanova tvrdi kako će francuski reprezentativac ostati u klubu.

Navodno je Gignac na meti Bordeauxa, te brojnih klubova iz vrha francuskog nogometa. Ipak, Alain Casanova, trener Toulousea, vjeruje kako će 24-godišnjak i u narednoj sezoni braniti boje njegove momčadi.

"Uvjeren sam da će Gignac ostati kod nas. Još niti jedan klub nije pokazao interes za njim. To ne znači da je izgubio svoju vrijednost. Imao je tešku sezonu sa dosta povreda, te težak nastup na Svjetskom prvenstvu, ali sam uvjeren da će imati sjajnu sezonu. Naravno, ukoliko ostane u Toulouseu", kazao je Casanova za L'Equipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.