Trener Viktorije Plzen: Mahmutović radi dobar posao

Hvali bh. internacionalca

Trener Viktorije Plzen: Mahmutović radi dobar posao

Viktoria Plzen sve je bliže osvajanju naslova prvaka u češkoj Synot ligi, a tim za koji nastupa bh. internacionalac Aidin Mahmutović proteklog vikenda savladao je i Brno. 

Susret je okončan rezultatom 4:1, a dvostruki strijelac u pobjedi bio je upravo Mahmutović čijim je partijama zadovoljan trener Miroslav Koubek. 

"Aidin nije imao sreće u prethodnim utakmicama, ali sada kada je najpotrebnije počeo je opet postizati golove. Radi dobro svoj posao, a to je odlična stvar za naš tim i za njega samog", izjavio je trener tima iz Plzena. 

Viktoria nakon 23. odigrana kola u Synot ligi zauzima lidersku poziciju sa pet bodova više u odnosu na drugoplasiranom Spartom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.