Trener Vojvodine kažnjava Bilbiju

Nije sve u golovima

Trener Vojvodine kažnjava Bilbiju

A. Beganović

Nekadašnji igrač banjalučkog Borca i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Nemanja Bilbija, u svom novom klubu Vojvodini, oduševio je sve u prvim pripremnim utakmicama, no trener popularne Voše, Branko Babić, odlučio je mladog Bilbiju kazniti.

"Rekao sam mu da šutne, a on je oba puta odigrao pas. Mora da nauči da sluša zahtjeve trenera, a ne da radi kako on hoće“, rekao je Babić za srbijanske medije te dodao:

"Bilbija je sjajn fudbaler. On razumije igru, uvjek traži saradnju i ima odličnu realizaciju. Nema sumnje da smo doveli igrača sjajnog potencijala“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.