Trener Wolvesa na sjajan način svojim igračima uljepšao Božić

Sjajni menadžer Vukova

Trener Wolvesa na sjajan način svojim igračima uljepšao Božić

S. Grebović

Na Otoku se danas igra Boxing day, svetkovina engleskog fudbala.

Igrače i trenere u Premier ligi očekuje paklen ritam od tri utakmice u razmaku od svega par dana.

Danas je na rasporedu devet utakmica ovog kola, a jedini dvoboj koji je izuzetak je onaj između Wolvesa i Manchester Cityja, a on će biti odigran sutra.

Zbog toga je trener Wolvesa odlučio da malo poštedi svoje igrače tako što im je prijuštio slobodan dan na Božić, kako bi ga proveli sa svojim porodicama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Odradili smo trening na Badnjak, ali na Božić nećemo. Važno mi je da igrači provedu vrijeme u krugu porodice, mislim da to zapravo najviše pomaže u održavanju morala na visokoj razini i daje meni kao treneru veću šansu za postizanje pozitivnog rezultata", mišljenja je Portugalac.

Inače, Vukovi su na odličnoj sedmoj poziciji sa 27 osvojenih bodova i imaju izgledne šanse da zaigraju na euro sceni naredne sezone.

Top Komentari

Sanska_Prangija
sjajnooo hahha
0 1
Jupp
Ne kontam
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije