Treneri složni: Olimpic je zaslužio gol

Treneri složni: Olimpic je zaslužio gol

Željezničar je sa ubjedljivih 3:0 večeras na Grbavici bio bolji od Olimpica, a oba trenera su se na kraju susreta složila da ovaj rezultat nije bio pravi pokazatelj snaga na terenu.

Mehmed Janjoš na klupi Olimpica i Amar Osim na klupi Željezničara složili su se da je Olimpic, s obzirom na prikazanu igru, zaslužio barem bod u večerašnjem susretu.

"Prvo bih se zahvalio domaćinima što su uspjeli očistiti teren od snijega i stvoriti odlične uslove za igru, s obzirom na to kakvi vremenski uslovi vladaju. Rezultat nije pravi pokazatelj onoga šta se dešavalo na terenu. Željo jeste zaslužio pobjedu, ali smo i mi zaslužili da damo jedan ili dva gola. To bi bilo dobro za ove mlade momke. Međutim, šta je tu je, sada se okrećemo drugim utakmicama koje su pred nama", kazao je Janjoš.

"Složio bih se sa kolegom Janjošem da ovaj rezultat nije pravi pokazetelj snaga na terenu, jer je Olimpic zaslužio barem jedan gol u ovom susretu. Postavili su se hrabro na terenu, baš kako i treba protiv jedne favorizovane ekipe. Izgleda da uvijek lako dobijemo Olimpic, ali to nije tako. Ova ekipa može mnogima pomrsiti račune", rekao je Osim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti